All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Intenzív nyelvtanfolyam és nyaralás most 15% nyári kedvezménnyel! Kiscsoportos nyelvórák délelőtt és búvárkodás délután? Málta tökéletes választás, ha egy tartalmas és felejthetetlen nyaralást tervezel, miközben nyelvtudásod is ugrásszerűen fejlődik. 100% angol nyelvi környezet, nemzetközi tanulócsoportok, gondosan kiválasztott vendéglátó családok fogadnak máltai partneriskolánkban. Tanfolyam+szállás+szabadidős programok egy helyen - most 15% nyári akcióval vár a Gateway School of English!

Az akciós ajánlat a nyári tanfolyamokra érvényes 2018 június 15 - szeptember 30-ig!

Máltai partneriskolánk, a Gateway School of English nyári akciójával most a 13-17 éves diákoknak kínál kedvező nyelvtanulási lehetőséget. Ha nyelvvizsgára készülsz, külföldi tanulmányokat tervezel, vagy egyszerűen csak szeretnéd hasznosan tölteni a szünidő egy részét, akkor ez az ajánlat pont neked szól! Már egy hét után is érezni fogod, hogy nagyobb az önbizalmad, magabiztosabban kommunikálsz, és persze nem csak tudásod gyarapodik majd, hanem garantáltan egy életreszóló tapasztalattal gazdagodva térsz haza a napfényes Máltáról!

Kérd személyreszabott ajánlatunkat! Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és segítünk az igényeidnek legmegfelelőbb tanfolyam és szálláslehetőség kiválasztásában!

2l41ie8u85fe.jpg

GSE junior price list 2018

 

1996
Az alapítás éve
1601
A hírlevélre feliratkozottak száma
15236
Az eddigi diákok száma
8
Fős csoportok

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info