All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Már tanultál egy kicsit németül, de ennek már jópár éve és úgy érzed, semmire sem emlékszel? Vágj bele bátran és kezdd el újra! Hidd el, menni fog! Az A1/2 szinten még a kezdő tananyagot használjuk, de egy kis alap szókincse, nyelvtani tudása itt már mindenkinek van. Újrakezdő kurzus most akciós tandíjjal!

A kurzus végére képes leszel egyszerű párbeszédekre, fel tudsz tenni és meg tudsz válaszolni egy csomó kérdést, elboldogulsz a mindennapi helyzetekben, mint például vásárlás, útbaigazítás, rendelés egy étteremben. Egyszerű kifejezésekkel és mondatokkal be tudod mutatni a lakóhelyedet, ismerőseidet, családodat. Most akciós tandíjjal vehetsz részt a tanfolyamon! 45.900- helyett most csak 35.900-Ft-ért! A csoportlétszám is kedvező: 4 - maximum 8 fő.

7 hetes, 42 órás félintenzív kurzus, heti 2x3 órában, kedd-csütörtök délutánonként 17.30-20.00 óráig, 4-max. 8 fős csoportban. Tananyag: Studio d A1 (iskolánkban megvásárolható, ára 5.800-Ft). Tanfolyamkezdés: november 20. 

Nyelvtanfolyam és nyaralás az egész családnakÉvről évre tapasztaljuk, hogy egyre több szülő kere...
   Euroexam angol nyelvvizsga                                ...
5perc Angol ...
New English File online ...
Csoportos nyelvtanfolyamra jelentkezésEgyéni nyelvoktatásra jelentkezésNyelvvizsgára jelentkezésEuroexam vizsgaszabályzatEuroexam tudnivalókK...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info