All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Középfokú nyelvvizsga közeli, de nem vizsgaelőkészítő kurzus!

Erős haladó, B2 szintű tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik még nem célirányosan a nyelvvizsgára szeretnének készülni, hanem elsősorban bővíteni szeretnék szókincsüket, céljuk az igényesebb, pontosabb nyelvtudás, magabiztos kommunikáció. Azoknak is ideális választás lehet ez a kurzus, akik a későbbiekben majd nyelvvizsgázni szeretnének, vagy már megszerezték a nyelvvizsgát, de akár évek óta nem használják, nem fejlesztik meglévő nyelvtudásukat.

Munka vagy tanulás mellett sem megerőltető, kényelmes tempójú, normál haladási ütemű kurzus, heti 2x2 órában.

Normál tanfolyam: 10 hét, 40 óra, heti 2x2 óra, H-SZ 18.30-20.00-ig. Tandíj: 44.900-Ft.  Tanfolyamkezdés: január 22. Tananyag: Studio d B2.

Letölthető szójegyzékek, nyelvtani összefoglalók és hanganyagok...
Learn English - British Council...
Üdvözlünk a vidám nyelvtanulás világában!Nyelvtanulás gyerekeknek?Élményszerűen &eacu...
A 2017/18-as tanévre tervezett Kids Club rendezvényeink angolul tanuló gyerekeknek: Easter Party - 2018 március 24. s...
Egymásra épülő tudásszintjeink lehetővé teszik a folyamatos, kiegyensúlyozott haladást, és a s...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info