All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Málta nem csak nyáron tökéletes választás. Sőt! Szeptembertől júniusig előszezoni árakon élvezheted a mediterrán környezetet és tanulhatsz 100% angol nyelvi környezetben, nemzetközi tanulócsoportokban. Tanfolyam+szállás+szabadidős programok egy helyen!

Januári akciós ajánlat: 8 hetes tanfolyam most 80 kedvezménnyel!

Máltai partneriskolánk, a Gateway School of English évkezdési akciójával most a hosszabb távú tanulást keresőknek kínál kedvező lehetőséget. Ha nemzetközi nyelvvizsgára készülsz, külföldi tanulmányokat vagy munkavállalást tervezel, akkor egy ilyen tanfolyamról garantáltan magabiztos nyelvtudással és egy életreszóló tapasztalattal gazdagodva térhetsz haza, vagy indulhatsz el életed következő célállomása felé!

Ez az akciós ajánlat minimum 8 hetes kinntartózkodás esetén érvényes!

Rövidebb tanfolyamokról kérd személyreszabott ajánlatunkat! Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és segítünk az igényeidnek legmegfelelőbb tanfolyam és szálláslehetőség kiválasztásában!

  Beiratkozás, szintfelmérésTanfolyamkezdés2017 Ősz szeptember 4-tőlszeptember 18.,25.2018 Téljanuár 3-tóljanuár 8, 15.2018 T...
Learn English - British Council...
Letölthető szójegyzékek, nyelvtani összefoglalók és hanganyagok...
TanfolyamainkJazz Mataz: játékos angol foglalkozás 2-4 éveseknek aktív szülői részvétellel heti...
Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtu...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info