All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


2020 nyár

Örömmel tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a kiadott közlemények értelmében végül lehetővé vált napközis táborok szervezése, így szeretettel várjuk a gyerekeket idei angol nyelvi táborunkba: Space Camp - Egy kalandos űrutazás!

space camp kerek jó dátum

Táborainkat korosztályonként elkülönített, maximum 8-10 fős csoportokban szervezzük, kiemelten szem előtt tartva táborozóink biztonságát, egészségét. Ennek érdekében ügyelünk a fokozott tisztaságra, folyamatos szellőztetésre, fertőtlenítésre. Megnöveljük a szabadban töltött időt, több szabadtéri tevékenységet és játékot szervezünk. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek napi többszöri alapos szappanos kézmosására, kézfertőtlenítésére. A résztvevők számára kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Az LCF Kids Clubs országos hálózata is csatlakozott a Magyarország vezető táborszervezői által létrehozott kezdeményezéshez, amelyben a biztonságos nyári táboroztatáshoz nyújtanak iránymutatást, javaslatokat.

A jelentkezők számára további részletes tájékoztatást a tábor előtti hetekben küldünk majd, figyelembe véve az addig megjelenő ajánlásokat, esetleges változásokat.

Hiszünk benne, hogy a táborok a gyermekeknek feltöltődést, régen várt társasági élményt, lelki regenerációt, lazítást és élményszerzést nyújtanak; új készségek és képességek fejlesztését teszik lehetővé vidám és ellenőrzött környezetben.

Szeretettel várjuk a gyerekeket idén nyáron is!

Space camp plakat A4

tabori napirend space camp

Letölthető jelentkezési lap

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

Kovencz Gábor,
iskolatitkár

Intermediate.2 szintről induló haladó angol tanfolyamunkat ajánljuk, ha már nagyjából alapfokú (B1) szinten érted, használod az angol nyelve...
   Euroexam angol nyelvvizsga                                ...
5perc Angol ...
Letölthető video- és hanganyagok...
Minden új érdeklődő szülőt és gyermeket szeretettel várunk a 2019/20-as tanév kezdetén egy ingyenes próbaórára a IV. kerületi Kids ...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info