All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Málta nem csak nyáron tökéletes választás. Sőt! Szeptembertől júniusig előszezoni árakon élvezheted a mediterrán környezetet és tanulhatsz 100% angol nyelvi környezetben, nemzetközi tanulócsoportokban. Tanfolyam+szállás+szabadidős programok egy helyen!

Januári akciós ajánlat: 8 hetes tanfolyam most 80 kedvezménnyel!

Máltai partneriskolánk, a Gateway School of English évkezdési akciójával most a hosszabb távú tanulást keresőknek kínál kedvező lehetőséget. Ha nemzetközi nyelvvizsgára készülsz, külföldi tanulmányokat vagy munkavállalást tervezel, akkor egy ilyen tanfolyamról garantáltan magabiztos nyelvtudással és egy életreszóló tapasztalattal gazdagodva térhetsz haza, vagy indulhatsz el életed következő célállomása felé!

Ez az akciós ajánlat minimum 8 hetes kinntartózkodás esetén érvényes!

Rövidebb tanfolyamokról kérd személyreszabott ajánlatunkat! Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és segítünk az igényeidnek legmegfelelőbb tanfolyam és szálláslehetőség kiválasztásában!

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

Kovencz Gábor,
iskolatitkár

A 2017/18-as tanévre tervezett Kids Club rendezvényeink angolul tanuló óvodás és kisiskolás gyerekeknek: Easter Party - 2018 március 24. ...
   BabyBooks.hu könyváruház       ...
Csoportos nyelvtanfolyamra jelentkezésEgyéni nyelvoktatásra jelentkezésNyelvvizsgára jelentkezésEuroexam viz...
Euroexam - heti gyakorlófeladatok...
Nem vagy már teljesen kezdő, de szívesen felfrissítenéd német tudásodat az alapoktól? Már sok...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info