All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Nyelvtanfolyam és nyaralás az egész családnak

Évről évre tapasztaljuk, hogy egyre több szülő keres olyan tartalmas programot gyermekei és saját részére, amely az aktív pihenést és a tanulást ötvözi úgy, hogy a család apraja-nagyja feltöltődve, új ismeretekkel és élményekkel gazdagodva térjen haza az egy-, két- vagy akár többhetes utazásról.

Máltai partneriskolánk, a Gateway School of English, amely maga is egy családi vállalkozásként működő intézmény, minden családnak egyénreszabott megoldást kínál, és gondoskodik a szállásról, ellátásról, oktatásról, szabadidős programokról, kirándulásokról egész évben.

Amíg a szülők délelőtti nyelvtanfolyamon vesznek részt, gyermekük is tanulhat életkorának megfelő gyermek- vagy junior csoportban, vagy a nyelviskola által szervezett szabadidős programokon vehet részt. A legkisebbeknek (0-3 éves korig) pedig gyermekfelügyeletet biztosítanak addig, amíg a család többi tagja az iskolában tanul. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak a gyerekek járjanak tanfolyamra, délutánonként pedig szüleikkel közösen fedezzék fel a sziget szépségeit, látnivalóit, fürödjenek, kiránduljanak, egyszóval élvezzék a mediterrán nyaralást.

Az iskola saját épületében biztosít szállást (3-4 ágyas, légkondicionált szobákban) és félpanziós ellátást (reggelit és ebédet) a családok részére, szobájukból így mindössze néhány perc alatt eljuthatnak a tanteremig! Lehetőség van megszállni az iskola szomszédságában lakó, gondosan kiválasztott vendéglátó családoknál is. Ez esetben a reggelit és vacsorát vendéglátóinkkal közösen, családi körben fogyaszthatjuk el. Egyéni igény szerint a közelben található 3-4-5 csillagos szállodák egyikét is választhatjuk.

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

Kovencz Gábor,
iskolatitkár

Learn English - British Council...
 Nyelvtanulás gyerekeknek?Élményszerűen és kommunikatív módon?Igen, a Kids Clubban már 6 h&oacu...
teszt 2...
teszt3...
Régóta tervezed, hogy megtanulsz angolul? Sohasem késő elkezdeni! Hidd el, menni fog! Az A1 szint elsajátítása után képes leszel egyszerű p...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések