All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


why malta 515x300

Miért érdemes Máltát választani?

Nagy-Britannia után Málta a második legnépszerűbb célpont az angolul tanulók körében. Az ide látogatók mintegy 10%-a nyelvtanulási céllal érkezik a Földközi tenger középső részén elhelyezkedő szigetországba. A máltai mellett az angol az ország második hivatalos nyelve, amelyet mindenhol megtalálunk és használhatunk, ki sem tudunk kerülni! Az ország 7000 éves történelme és mediterrán éghajlata pedig garancia arra, hogy a nyelvtanulás mellett rengeteg látnivaló és felhőtlen nyaralás is vár ránk!

Mi az a GSE?

Partneriskolánk, a máltai Gateway School of English egy 15 éve működő családias hangulatú nyelviskola, amely egész évben várja az angolul anyanyelvi környezetben tanulni vágyó családokat, fiatalokat és felnőtt tanulókat.

St Julians

Hol található a nyelviskola?

Az iskola a fővárostól, Valettától 9 km-re északra fekvő St. Julian’s-ben (máltaiul San Ġiljan) található. St. Julian’s Málta elsőszámú üdülővárosa, rendkívül népszerű a turisták körében. A nyelviskola épületeegy csendes, családiházas övezetben található, ami ideális környezetet biztosít a tanuláshoz, nyugodt pihenéshez.

 
Hol lehet megszállni?
 
Az iskolától pár percre lakó, gondosan kiválasztott vendéglátó családok kínálnak szállást és ellátást a nyelvtanuló  diákoknak.
 
Családok és felnőtt tanulók választhatják az iskola épületével szomszédos diákrezidenciát is, ahol 2-3-4 ágyas légkondicionált szobákban biztosítanak elhelyezést és félpanziós ellátást.
 
 
Milyen programokat szervez a nyelviskola?
 
A délelőtti nyelvórák után gazdag, változatos programot kínál a nyelviskola, saját kisbusszal, motorcsónakkal és angol nyelvű kísérőkkel, melyek során a nyelviskola nemzetközi tanulócsoportjával együtt fedezhetjük fel a sziget látnivalóit: városnézés a jelenlegi és a középkori fővárosban, vízividámpark, fürdőzés szebbnél szebb homokos öblökben, kirándulás Popey falvára, bowlingozás, vízisportok - hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek közül.
 
 
GSE Malta Classroom with interactive whiteboard 2 1024x683 
 
Mikor indulnak tanfolyamok?
 
Minden héten indulnak tanfolyamok, hétfőtől péntekig, heti 20-30 órás kurzusok közül választhatunk. A tanfolyam hosszát mi határozzuk meg, egy hétig, vagy akár több hónapig is tanulhatunk.
 
 
Mennyibe kerül egy kurzus?
 
 

Főszezon:

június 16-tól   szeptember              3-ig            

Elő- és utószezoni AKCIÓ

szeptember    4-től!   

1 hetes (=7 éjszaka), heti 20 órás, általános angol nyelvtanfolyam és szállás a nyelviskola saját diák-rezidenciáján vagy vendéglátó családoknál, félpanziós ellátással

136.400-Ft/fő/hét*

108.500-Ft/fő/hét*

1 hetes (=7 éjszaka) intenzív, 30 órás, általános angol nyelvtanfolyam és szállás a nyelviskola saját diák-rezidenciáján vagy vendéglátó családoknál, félpanziós ellátással

162.750-Ftfő/hét* 134.850-Ft/fő/hét*

*A megadott árak 2017.12.31-ig érvényesek, de az Euro árfolyamának változásától függően módosulhatnak!

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

Kovencz Gábor,
iskolatitkár

Euroexam vizsgaszabályzat...
English File online ...
teszt 2...
Nyelvtanfolyam és nyaralás az egész családnakÉvről évre tapasztaljuk, hogy egyre több szülő kere...
Középfokú nyelvvizsga közeli, de nem vizsgaelőkészítő kurzus!Erős haladó, Upper-Intermediate (B2) szintű tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, ...

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések