All for Joomla All for Webmasters

logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Az Újpesti Nyelviskola 1996 óta működik Budapesten, Újpest központjában, az Árpád út 56. szám alatt lévô Átrium üzletházban. A IV. kerület frekventált, jól megközelíthetô része ez, így nem csak Újpestről, de a szomszédos kerületekből és a környező településekről (pl. Fót, Dunakeszi) is érkeznek tanulóink.

Működésünk legfontosabb szempontja az oktatás minőségének és körülményeinek folyamatos fejlesztése, és a nálunk tanulók számára nyelvi szolgáltatások széles skálájának biztosítása. Ezt a célkitűzésünket hazai és nemzetközi kapcsolataink révén tudjuk megvalósítani, amelyek biztos szakmai hátteret és tanáraink számára rendszeres továbbképzést biztosítanak.

2016 óta nyelviskolánk a máltai GSE (Gateway School of English) angol nyelviskola partnerintézménye. Felnőtt, junior és családi nyelvtanfolyamokat kínálunk, szabadidős programokkal együtt.

2010 óta vagyunk az Euroexam vizsgapartnere. Nyelvvizsga előkészítő  tanfolyamainkon a vizsgaközpont kiadványait használjuk, nyelvvizsgázók számára célirányos vizsgafelkészítést, vizsgára történő jelentkezést és adminisztrációt biztosítunk.

2009-ben csatlakoztunk a korai nyelvoktatásra specializálódott, angliai központú LCF Kids Club nemzetközi hálózatához, annak IV. kerületi képviseleteként. 2-14 éves gyermekek részére szervezünk angol és német nyelvtanfolyamokat, táborokat, klubrendezvényeket.

2002 óta a NYESZE (Nyelviskolák Szakmai Egyesülete) tagiskolája vagyunk

Iskolánkban barátságos légkör és modern, jól felszerelt, légkondicionált tantermek fogadják a nyelvtanulókat. A tanfolyamokon jól felkészült, lelkes, szakképzett nyelvtanároktól tanulhat kislétszámú csoportokban. Az ingyenes szintfelmérés és a szintenkénti, tanúsítvánnyal igazolt záróvizsga része a tanfolyamoknak. A tanfolyamokhoz szükséges tankönyvek az iskolában kedvezményesen megvásárolhatók.

Hallgatóinknak 5-10% törzshallgatói tandíjkedvezményt biztosítunk az elvégzett tanfolyamok számától függően.

5perc Angol ...
Nem vagy már teljesen kezdő, de szívesen frissítenéd angol tudásodat az alapoktól? Válaszd fé...
Letölthető szójegyzékek, nyelvtani összefoglalók és hanganyagok...
Üdvözlünk a vidám nyelvtanulás világában!Nyelvtanulás gyerekeknek?Élményszerűen &eacu...
Learn English - British Council...

Hírlevél feliratkozás (2)

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Iskolánk:
A nyelviskolák szakmai egyesületének tagja

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info